Kleen-flo Kanada

Kleen-Flo Tumbler Industries
egy büszke kanadai cég, amelynek története átfogja 3 ország, 3 szervezet és több mint 60 évvtörténetét . Az Kanadai  Combustion  Utilities Corporation of Montreal, az Egyesült Államokbeli JA Tumbler Laboratories of Baltimore, és a Brit Maryland és Burmah Castrol of the United Kingdom mind-mind hozzájárult a Kleen-Flo.létrejöttében és a progresszív növekedésében.

Combustion Utilities Corporation
Combustion Utilities Corporation 1939.-ben alakult Montrealban . A szervezet úttörő volt a háztartási és az ipari  gázolajok kezelésébe ,több mint egy milliárd gallont kezelt a cég első öt évében. "A folyékony Kleen-Flo gázolaj kondicionáló" volt a vállalat első terméke, amely gyorsan elnyerte az üzemanyag-forgalmazók és az ügyfelek bizalmát.
Kleen-Flo Diesel üzemanyag adalék még ma elérhető és a kiterjedt kutatásoknak és fejlesztéseknek köszönhetően a gépjármű és nehéz iparban nagy megelégedéssel használják. A kutatásoknak köszönhetően, a Kleen-Flo létrehozta a világ első gázolaj fagyállóját. A szerény "egy termékes cég" kezdetű cég, ma már több mint 100 retméket gyárt, ami  folyamatosan bővűl, a fogyasztói igények szerint.

J. A. Tumbler Labortories
A vegyész J. A Tumbler, Maryland-ben 1932-ben inította válalkozását. A képzett kutató vegyészt nagyon érdekelte az oxidáció oka az autóipari fényezésben. J. A Tumbler arra a következtetésre jutott, hogy a nap ultraibolya sugárzása,  tönkreteszi a lakk és szintetikus zománc felületek alapvető összetevőités ez okozta annak hogy a fényezés idővel bemattul és megrepedezik.
1932-ben iparági szakértők megerősítették, Mr. Tumbler következtetéseit. A 1937 Tumbler Laboratories bemutattott egy folyékony viaszt amit később szabadalmaztatott is. Mr. Tumbler nemcsak a vegyész és a vállalkozó, hanem egy ravasz kereskedő is volt.

A válalatok egyesülése
In 1971, Burmah Castrol purchased the Kleen-Flo Corporation to be operated as a wholly owned subsidiary. Burmah Castrol continued its progressive mode with the purchase of rival J.A. Tumbler Laboratories in 1973. This subsidiary was known as Kleen-Flo Tumbler Industries until a group of employees repatriated the organization with the purchase from Burmah Castrol in November 1980.

Castrol Burmah 1971-ben vásárolta meg a Kleen-Flo-t majd folytatva a terjeszkedést 1973-ban felvásárolta a nagy rivális JA Tumbler Laboratories-t is. Igy létrejött a Kleen-Flo Tumbler Industries1980 novemberében egy munkavállalói csoport megvásárolta a céget Burmah Castrol-tól.

Kleen-Flo logók kezdetektől napjainkig

kleenflo logok üzemanyag adalékok

A Kleen-Flo termékeket világszerte értékesítik, a legjelentősebb piac USA és Kanada, de nagyon elterjedt Afrikában, Indiában és Új Zélandon is. A Kleen-Flo Lengyelországban hozta létre a kelet-europai elosztó központját ahonnan a magyar piacot is ellátja. Magyarországi importör és forgalmazó a Forex kft.

Kleen-Flo Tumbler Industries központja ma Toronto-ban van, A válalato saját dolgozói tulajdonában van, akik büszkék a cég multjára és bizakodva tekintenek a jövőret.

kleen-flo üzemanyag adalékok

14/11/2013, 15:46
uezemanyagadalekok-szerepe Bizonyára mindenki tapasztalta már, hogy különböző kutaknál történt tankolások után nem...
16/10/2013, 12:56
adagolok-injektorok Az üzemanyag adagolók, befecskendezők feladata az üzemanyag égéstérbe juttatása a megfelelő pillanatban,...

Kosár

 x 
A kosár üres

Belépés

Üzemanyag adalékok

Üzemanyag (benzin, Diesel) adalékok

- Nö a teljesítmény és az
  élettertam

- Csökken a fogyasztás és
  a károsanyag kibocsájtás

- Könnyebb hidegindítás
  dermedésgátló hatás
 

XADO Revitalizálók

Xado autó javítás | motorolaj adalékok

1